Powered By Blogger

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΣ ΚΙ ΕΥΘΕΙΑ!

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΣ ΚΙ ΕΥΘΕΙΑ!
Ποίηση/Στίχος/Άρθρα/Βίντεο

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Cafe Adesso Πειραιά - Παρουσίαση θεατρικών της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΝΤΕΛΗ

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΥΟ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΑΝΤΕΛΗ στο caféADESSO







Μια ζεστή βραδιά με πολύ κόσμο την Τετάρτη 13 Δεκέμβρη, στο φιλόξενο χώρο του καφέ
Adesso (Kαραϊσκου 135 Πειραιά), ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στην παρουσίαση των δύο θεατρικών της Κατερίνας Μαντέλη "Μύγα κολλημένη στον ιστό" και "Αίσωπο τον έλεγαν-μύθους διαλαλούσε ", που κυκλοφόρησαν  από τις Εκδόσεις 24γράμματα.

Το πάνελ συντόνισε η Δημοσιογράφος Ράνια Αγγελίδου, προλόγισε ο Συγγραφέας Δημήτρης Βαρβαρήγος, αποσπάσματα διάβασαν : η Μαίρη Βιδάλη – Ηθοποιός ,η Γεωργία Ζώη - Ηθοποιός - Αρχιτέκτων, και η Αννέτα Βασιλάκου-Ηθοποιός - Δικηγόρος . Ακολούθησε  μουσική βραδιά με το συγκρότημα "Οι Ήχοι απ΄ το λιμάνι ",  (την Αριστέα Κιουρτζόγλου κιθάρα και φωνή και ο Σταμάτης Καββασίλης και η Αργυρώ Καββασίλη. Gest της βραδιάς  η συνθέτης και μαέστρος Αρετή Κοκκίνου. Απολαυστικές οι αναγνώσεις αποσπασμάτων, οι αναφορές των ομιλητών και το τελείωμα της βραδιάς με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όλοι και απογείωσαν τη διάθεση των παρευρισκομένων! Παρόντες αρκετοί γνωστοί από τον καλλιτεχνικό χώρο, συγγραφείς, ποιητές και ο Δήμαρχος Περάματος κ. Λαγουδάκης.

Τα συγχαρητήρια μας στη συγγραφέα και σε όλους τους συντελεστές κι ευχόμαστε καλοτάξιδα και τα δύο στο χώρο του θεάτρου.


Νίκη Παπουλάκου. (''Φωνή των Πειραιωτών'')



Δεν υπάρχουν σχόλια: