Powered By Blogger

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΣ ΚΙ ΕΥΘΕΙΑ!

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΣ ΚΙ ΕΥΘΕΙΑ!
Ποίηση/Στίχος/Άρθρα/Βίντεο

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Μπορείς!!







Λογικά οι άνθρωποι μεγαλώνοντας θα έπρεπε να γίνονται καλύτεροι ... κάτι τα μαθήματα της ζωής, οι εμπειρίες, κάτι που λιγοστεύει ο χρόνος της διαδρομής ... κι όμως ορισμένοι γίνονται χειρότεροι! Βγάζουν μια κακία, μια ζήλια, μια μιζέρια ... απέτυχαν μάλλον στο μάθημα της προσωπικής εξέλιξης!



Είναι ένα μάθημα που έχει σχέση με τη ζωή, αρχίζει και τελειώνει σε σένα με σένα! Το μελετάς μόνος με τον εαυτό σου, το επιλέγεις μόνος! Είναι μία συνεχής σπουδή και διεργασία που όλο και προχωράς μα ποτέ δεν μπορείς να πεις έφτασα! Πτυχίο δεν έχει, μόνο βελτιώσεις και ανύψωση του εσώτερου εαυτού! Όλο και νέα κεφάλαια βγαίνουν, όλο και μαθαίνεις, επεξεργάζεσαι και καταλήγεις κάπου περνώντας τις εξετάσεις ή χάνοντας! Μία διαρκής μελέτη, λυτρωτική όμως και βασική για μια καλή ζωή! Προϋποθέτει φυσικά ειλικρίνεια προπαντός με το μέσα μας και αποδοχή!



Η αρχή είναι δύσκολη, επώδυνη ίσως, η συνέχεια όμως μια απλή λυτρωτική διεργασία ψυχής και νου, που σου χαρίζει γαλήνη και φυσικά καλύτερη ζωή! Κι αυτή η καλύτερη ζωή, δεν έχει καμιά σχέση με το χρήμα! Είναι η δική σου ζωή και ο τρόπος που την βλέπεις και την αντιμετωπίζεις!



Είναι ο μόνος πλούτος που κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει... απόκτησε τον!! Μπορείς!!

Νίκη Παπουλάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: