Powered By Blogger

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΣ ΚΙ ΕΥΘΕΙΑ!

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟΣ ΚΙ ΕΥΘΕΙΑ!
Ποίηση/Στίχος/Άρθρα/Βίντεο

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ήταν δεν ήταν σκηνοθετημένο ... πάντως ελεγχόμενο ήταν!






 Ψηλά τα χέρια ... φαντάροι παραδίδονται στους πολίτες (;)

Και ήρθε το πραξικόπημα στην Τουρκία να επισκιάσει το μακελειό στη Γαλλία την προηγούμενη και τόσα άλλα ανά την Υφήλιο! Διαβάζοντας τα νέα ξεκινάς από θλίψη και καταλήγεις σε φρίκη ... η αγριότητα σε όλο της το μεγαλείο! Σκοτωμοί, πνιγμοί, καταστροφές, αυτοκτονίες, φόνοι, αποκεφαλισμοί ... κάνεις καρδιά περιβόλι! Τρόμος και φρίκη για τις θηριωδίες των Ισλαμιστών σε διάφορα μέρη!

Πολλές αναφορές λοιπόν για σκηνοθεσία και τα τοιαύτα, σχετικά με το πραξικόπημα....εκείνο που μπορώ να πω είναι πως σκηνοθετημένο ίσως δεν ήταν, ελεγχόμενο πλήρως, φαίνεται πως ήταν! 
 
Το να καλείς το λαό να βγει στους δρόμους να τα βάλει με τα τανκς, την ώρα που εσύ πετάς και ζητάς άσυλο αλλού... και μετά να βλέπουμε την ήττα των τανκς από το πλήθος, μοιάζει με ταινία! Πρώτη φορά βλέπω πραξικόπημα να χάνει από το λαό που βγήκε στους δρόμους! Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να θαυμάσουν το λαό που βγήκε στους δρόμους ... μα εδώ μιλάμε για οπαδούς και όλοι γνωρίζουμε τη συμπεριφορά που έχει ένα οπαδός! Ορμάει κι όποιον πάρει ο Χάρος! 
 
Και αυτόν το λαό το είδαμε να διαπομπεύει με το χειρότερο τρόπο στρατιωτικούς και να αποκεφαλίζει, εν ονόματι της ''δημοκρατίας''! Σκηνές αποτρόπαιες, σκληρές! Και ο Σουλτάνος να επικαλείται σε κάθε μήνυμα του τη βοήθεια του θεού, σε ότι γίνεται και να επιβραβεύει το μένος του λαού! Επικαλείται δε την επιθυμία αυτού του λαού για να επαναφέρει τη θανατική ποινή... λέγοντας κυνικότατα ''“Ο λαός θέλει τον θάνατο των προδοτών-Γιατί να τους ταΐζω στις φυλακές;”. 
 
Οι κινήσεις που ακολούθησαν μέσα σε δύο 24ωρα από το πραξικόπημα αυτό δείχνουν ... τα είχε όλα έτοιμα και ήταν απόλυτα προετοιμασμένος, περίμενε την ''ευκαιρία'', ίσως δούλεψε και γι' αυτήν, υλοποιώντας το σχέδιο του με ''άλλοθι'' το κίνημα! 50 χιλ. άνθρωποι ξηλώθηκαν μέχρι στιγμής, στρατιωτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι, δικαστές, εκπαιδευτικοί, πρυτάνεις! Μεταξύ αυτών και 50 Έλληνες!

Πότε πρόλαβε να εντοπίσει τους πραξικοπηματίες, τους προδότες; Καλά – καλά δεν κατέστειλε το κίνημα...τους είχε έτοιμους λοιπόν σε λίστες και περίμενε την ''κατάλληλη'' στιγμή για να τους ξηλώσει, διαφορετικά δεν εξηγείται! Όλα αυτά με ''δημοκρατικές'' διαδικασίες βεβαίως! Ευτυχώς που απεκατεστάθη η ''δημοκρατία'' στη γείτονα Χώρα! Όλοι δε ανά την Υφήλιο, έσπευσαν να συγχαρούν την επικράτηση της ''δημοκρατίας'' και την καταστολή του πραξικοπήματος!

Μας ''έριξαν'' και τους 8 εδώ για να γίνει θέμα, τώρα έχουμε και τις επικρίσεις του Πρέσβη πως κακώς δεχθήκαμε την προσγείωση στη Χώρα μας και οφείλουμε να τους παραδώσουμε, άσχετα αν το μάζεψε μετά το σάλο που δημιούργησαν τα λόγια του!

Πάντως αυτό που είχα πει πριν λίγο καιρό που θυμήθηκε να ζητήσει συγνώμη από τη Ρωσία, για την κατάρριψη του ελικοπτέρου, αρχίζει και ξεδιαλύνει! Τυχαία δεν έγινε!

Και μέσα λοιπόν σε όλες αυτές τις ''δημοκρατικές'' ενέργειες, κλείνει κανάλια των των Γκιουλενιστών , δεν θα κηδευτούν οι νεκροί πραξικοπηματίες, ζητάει από τις ΗΠΑ τον Γκιουλέν, από εμάς τους 8, και απειλεί απροκάλυπτα με θανατικές ποινές! Τι κι αν η ΕΕ ενίσταται, αυτός το χαβά του! Μπορεί να διανοηθεί κάποιος, χιλιάδες στοχοποιημένους στο εκτελεστικό απόσπασμα και μετά να τους τρώνε τα σκυλιά και τα κοράκια; Φρίκη και μόνο φρίκη!

Χάθηκαν διάβασα 14 πολεμικά πλοία, τι ήταν καρφίτσες να χαθούν; Η Άγκυρα διαψεύδει, η Ρωσία πάντως αναφέρει 4 που βρέθηκαν στη Ρουμανία! ... Δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο, όμως όσο κι αν εμφανίζεται ισχυρός άντρας μετά απ' αυτό, η γειτονική Χώρα δέχεται αναταράξεις με κίνδυνο εμφυλίου, που στη συνέχεια δεν θα του βγουν σε καλό!

''Ο Θεός όταν θέλει να καταστρέψει το μυρμήγκι του δίνει φτερά και πετάει'' λέει ο λαός μας! Και εν προκειμένω ο Σουλτάνος ψηλά έχει σηκώσει τον αμανέ και σε πολλών τη μύτη έχει μπει! Δεν μπορεί από κάπου θα του έρθει!

Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να μην είμαστε μέσα σ' αυτό το Βάλτο που θα μαλώνουν τα βουβάλια!
Νίκη Παπουλάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: